Boels-Dolmans gaat door tot eind 2020

Vrijdag 01 december 2017

Women - De beide titelsponsoren van het Boels-Dolmans Cycling Team, Boels Rental en Dolmans Landscaping Group, hebben hun sponsorcontract met twee jaar verlengd.

Boels-Dolmans Cycling Team, onder leiding van directeur sportif en ploegleider Danny Stam, is nu verzekerd van continuïteit tot het einde van Olympisch jaar 2020 en kan verder bouwen op de reputatie van beste vrouwenploeg in het internationale wielrennen.

Dolmans Landscaping Group is als titelsponsor al aan het team verbonden sinds de oprichting in 2010, toen het team opereerde onder de naam Dolmans Landscaping Team. In 2012 stapte ook Boels Rental in en sindsdien hebben beide bedrijven gedeeld in het succesvolle partnerschap als sponsor van het Boels-Dolmans Cycling Team.

Yvo Hoppers, Corporate Marketing & Communications Manager van Boels Rentals, reageert: “We zijn er trots op dat we eerste titelsponsor zijn van dit Nederlandse team en al vijf jaar lang mogen meedelen in de mooie overwinningen van het team. Het was dan ook niet zo lastig om tot een nieuw contract te komen. Aan alles is duidelijk te merken dat het management en de rensters de juiste houding hebben ten opzichte van professioneel wielrennen, waar respect, sportiviteit en betrokkenheid deel van uitmaken. Boels Rental is verguld dat het team nog twee jaar langer haar naam zal dragen."

Erwin Janssen, eigenaar van Dolmans Landscaping Group, heeft dezelfde gevoelens: “Wij zijn al jaren bij de ploeg betrokken en hebben onze ambities met het team steeds verder zien groeien, onder de bezielende leiding van ploegleider Danny Stam. Boels-Dolmans Cycling Team is het beste UCI-vrouwenteam in de wereld. Teamgeest en maximale gedrevenheid bij alle rensters en onze staf hebben geleid tot deze successen. We vieren onze overwinningen gezamenlijk, wat tekenend is voor de goede sfeer binnen de ploeg. Ik ben blij dat ons partnerschap weer voor twee jaar is verlengd. Onze honger naar meer succes is nog niet gestild.

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl