Kijk ook eens op

Volg onsRobert Gesink heeft top 10-plek beet.

Donderdag 18 januari 2018

Elite men - Drie sprints, drie winnaars in de Tour Down Under. Na ritzeges van André Greipel en Caleb Ewan was in de derde etappe Elia Viviani van QuickStep Floors de rapste. 

Robert Gesink was opnieuw de hoogst geklasseerde landgenoot, hij werd dertiende. In het klassement staat de Achterhoeker van LottoNL-Jumbo nu negende. "Ik voel me erg goed hier in de hitte. Morgen is de dag van de waarheid, maar zoals het nu loopt is top. Het gaat met de dag beter en mijn plek in het peloton weet ik weer gemakkelijk te vinden”, laat Gesink weten. 

Dat was te zien in Victor Harbor, waar hij voluit sprintte tot op de meet. “Tom Leezer deed fantastisch werd door me zo goed van voren af te zetten. De andere mannen waren de hele dag actief met water halen. Bij deze temperaturen is drinken de enige manier om goed te blijven. De rit was niet spectaculair, maar morgen verwacht ik een heel andere dag. Een zware rit en een finale waarin ieder voor zich moet knokken. We kennen de weg. Het zal erg zwaar worden, met veel klimwerk. Ik voel me goed en George Bennett is ook heel erg gretig. We gaan het allerbeste van onszelf geven en hopelijk is dat genoeg om bij de eersten te rijden.”

Foto: © Sportfoto

 
 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl