Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wild tevreden over laatste test voor WK Baan

Donderdag 25 januari 2018

Track - Kirsten Wild kijkt op projecttokyo tevreden terug op haar optreden in de wereldbekerwedstrijd in Minsk. Ze won de puntenkoers en het omnium en veroverde met Amy Pieters zilver op de madison.

"Deze wereldbeker stond aanvankelijk niet op onze planning, maar ik ben blij dat ik deze kans nog gekregen heb om wedstrijdritme op te doen. De afgelopen weken heb ik wel in de Revolution Series en de Zesdaagse van Bremen gereden en dat is qua opzet toch anders dan een echte internationale ontmoeting als deze. Het was jammer dat we in de afsluitende koppelkoers net naast de winst grepen, maar het was voor ons het belangrijkst om nog een keer samen een wedstrijd te ervaren op dit onderdeel. Op de andere onderdelen verliep het optimaal en dat terwijl het toernooi bij de vrouwen sterk bezet was. Deze wedstrijd stond voor mij vooraf niet te boek als dé generale repetitie voor het WK in Apeldoorn, maar het is wel lekker dat het zo goed ging. Dan ga je toch met meer voldoening naar huis en op trainingskamp."

Wild vertrekt deze week met de sprinters naar Portugal om de laatste puntjes op de i te zetten richting het WK in Apeldoorn (28 februari-4 maart).

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl