Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gent-Wevelgem en Vlaanderen vrouwen live op tv

Donderdag 22 februari 2018

Women - Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen voor vrouwen zullen in 2018 live worden uitgezonden op televisie.

Na het grote nationale en internationale succes van de Ronde voor ‘Elite Vrouwen’ vorig jaar op Proximus TV en via een livestream op de Facebookpagina van Flanders Classics, beslisten Flanders Classics en de VRT dit jaar om nog een stapje verder te gaan. De twee bekendste Vlaamse klassiekers op de UCI Women’s WorldTour-kalender zijn voor de wielerliefhebbers straks te zien op de buis.

Sporza zal de finale van Gent-Wevelgem, afhankelijk van het wedstrijdverloop, live brengen en hierop de mannenwedstrijd laten aansluiten. De finale van de Ronde voor vrouwen wordt integraal uitgezonden op Canvas. Voor de mannenwedstrijd kan u terecht op één, waar ook een samenvatting van de vrouwenwedstrijd wordt aangeboden na de uitzending. Beide klassiekers zullen voorzien worden van het deskundige commentaar van Ruben Van Gucht.

“Flanders Classics wil traditiegetrouw een belangrijke rol blijven spelen in de opwaardering van het vrouwenwielrennen. Deze visibiliteit op de openbare omroep is van onschatbare waarde voor het vrouwenwielrennen en is andermaal een stap in de goede richting”, vertelt Flanders Classics-CEO, Wouter Vandenhaute.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl