Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wielerfanaten in race voor rondemister/miss AGR

Dinsdag 03 april 2018

Nieuws - Dit jaar gaat de organisatie van de Amstel Gold Race op zoek naar een rondemiss of -mister met een groot hart voor wielrennen. Het gaat immers niet alleen om de buitenkant, maar juist ook om de binnenkant, zo laat men weten.

Zoals dat traditioneel een onderdeel is van alle wielertochten wordt bij de Amstel Gold Race de mannelijke winnaar op een bijzondere manier gehuldigd. De winnaar ontvangt een kus op de wang van twee rondemissen. Vorig jaar kreeg het grootste wielerevenement van Nederland er een hoofdstuk bij: de Amstel Gold Race Ladies Edition. Voor het eerst mochten twee rondemisters de mooie taak op zich nemen om de vrouwelijke winnaar van de Ladies Edition te huldigen.

Leontien van Moorsel, koersdirecteur van de Amstel Gold Race Ladies Edition: “Als winnaar is het natuurlijk geweldig om door een mede wielerfanaat te worden gehuldigd. Iemand die begrijpt hoe hard je al die tijd hebt moeten trainen om op het hoogste podium te staan. Dat we dat nu bij de Nederlandse klassieker gaan doen, vind ik een fantastische ontwikkeling."

Wielerfans met de ambitie om rondemiss of -mister te worden, kunnen zich tot en met 8 april a.s. opgeven door een leuk bericht of filmpje achter te laten in de comments van de video op de Amstel Facebook pagina.

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl