Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

HAT-klassement krijgt vervolg in Kleine Hein

Woensdag 11 april 2018

Women - Het Healthy Ageing Tour-klassement krijgt op zaterdag 14 april een vervolg met de 39e Omloop door het Land van Kleine Hein met start en finish in Emmen.

Om 12.45 uur start de wedstrijd, waarin de junior-vrouwen en nieuweling-meisjes gezamenlijk aantreden. De start wordt omstreeks 14.30 uur verwacht. Start en finish zijn op de wielerbaan van de WSV Emmen. Het parcours voert over tal van smalle Drentse wegen, waar de wind - indien aanwezig - vrij spel heeft. Vaak valt het peloton dan ook in vele stukken uiteen.

Vorig jaar wonnen Lieke Nooijen (nieuwelinge-meisjes) en Benthe van Teeseling (junior-vrouwen) in Emmen. Van Teeseling bekroonde een sterk optreden van haar Beet-It Team en soleerde naar de meet. Nooijen bleek de snelste van de nieuweling-meisjes in een sprint.

De leidsters Shari Bossuyt (junior-vrouwen) en Megan Jastrab (nieuweling-meisjes) staan niet op de voorlopige startlijst. Maar ook als ze wel van start gaan, mag een open strijd verwacht worden, want de verschillen zijn klein.

Standen

Verslag vorig jaar

Foto: © Rudie Ottens



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl