Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Line-up voor Rush Hour Arnhem is bekend

Zaterdag 18 augustus 2018

Elite men - Het jaarlijkse wielerspektakel Rush-Hour vindt dit jaar op 28 augustus plaats in Arnhem. De organisatie is verheugd met het sterke deelnemersveld: van veelwinnaars tot jeugdige talenten. 

Niki Terpstra – winnaar Parijs Roubaix en de Ronde van Vlaanderen – zal wederom starten bij Rush-Hour. Zijn Quick-Step ploeggenoot Fabio Jakobsen is ook van de partij. Dit talent won onlangs de eerste etappe van de Binckbank Tour, waar hij op spectaculaire wijze Dylan Groenewegen en Marcel Kittel achter zich wist te houden in de sprint. Daarnaast zal meervoudig Olympisch schaatskampioen Kjeld Nuis deelnemen. De schaatser van Team LottoNL-Jumbo rijdt regelmatig wielerwedstrijden als voorbereiding op zijn schaatsseizoen en is een snelheidsduivel pur sang. Hij verbrak in maart het snelheidsrecord schaatsen in Zweden met een snelheid van 93 km/u. Publieksfavoriet Bram Tankink zal in Arnhem ook niet ontbreken. De renner kondigde dit jaar aan dat dit zijn laatste seizoen als renner is. Rush-Hour Arnhem is daarmee een van zijn allerlaatste koersen in het profpeloton. 

Rush-Hour Arnhem is een wielerkoers waarbij profrenners dwars door het centrum van de stad koersen. Iedere ronde valt de laatste renner uit de race en na exact een uur wordt er gesprint voor de Vlammentrui. Het wielerspektakel is gratis toegankelijk en wordt live uitgezonden op TV. De start is dinsdag 28 augustus om 19:00 bij de Eusebiuskerk te Arnhem.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl