Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tirreno: Mollema en Slagter kopmannen Blanco

Maandag 04 maart 2013

Elite men - Bauke Mollema en Tom-Jelte Slagter zijn de kopmannen van Blanco in de Tirreno-Adriatico. ‘We willen enkele ritten winnen, maar ons hoofddoel blijft het algemeen klassement’, aldus ploegleider Nico Verhoeven over de WorldTour-wedstrijd die woensdag begint.

Verhoeven: “In de Tirreno hebben we met Tom-Jelte Slagter de World Tour-leider in de ploeg. We willen de ambitie van deze jonge renner kracht bijzetten. Hij is een belangrijke afmaker in een aantal aankomsten van lastige etappe. Samen met Bauke Mollema is hij man voor het klassement. De conditie van Bauke is goed, dat heeft hij laten zien in de Ruta del Sol en Murcia. We gaan met een sterk team van start, met kanshebbers in verschillende situaties. We willen enkele ritten winnen, maar ons hoofddoel blijft het algemeen klassement.”

Tankink keert terug
Bram Tankink en Lars Boom zijn de andere Nederlanders in de Tirreno-selectie van Blanco. Tankink zou eigenlijk Parijs-Nice rijden, maar vanwege een sleutelbeenbreuk kwam die wedstrijd net te vroeg. Boom was de afgelopen week niet helemaal fit. Tijdens de Strade Bianche moest hij opgeven.

Selectie Blanco Pro Cycling voor de Tirreno: Bram Tankink, Lars Boom, Paul Martens, Bauke Mollema, Lars Petter Nordhaug, Tom-Jelte Slagter, Sep Vanmarcke en Maarten WynantsEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl