Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Doe mee aan het Eneco Tour Live Spel

Zaterdag 10 augustus 2013

Nieuws - De 7-daagse Eneco Tour is een uniekemeerdaagse etappekoers. Eentje waar de klassieker renner voor een klassement kan gaan. Eneco geeft de fans van de tour een unieke realtime ervaring met het Eneco Tour Live Spel. Het succesvolle spel werd in 2012 gelanceerd en is dit jaar verbeterd en uitgebreid dankzij de directe input van spelers. Mede dankzij een mooi prijzenpakket zal het spel zorgen voor een spannende strijd tussenwielerfanaten.

Optimale integratie live-kanalen
Eneco Tour Live is het officiële realtime kanaal voor iedereen die de tour volgt. Vorig jaar is hiervoor het Live spel ontwikkeld, waarmee echte kenners een top 5 konden samenstellen. Tijdens de rit is het echter ook mogelijk om die top 5 te wijzigen naar aanleiding van actuele informatie. Op die manier kunnen valpartijen of onverwachte demarrages direct worden verwerkt in de voorspelling van de rit.

Spelers verbeteren game-ervaring
Het Eneco Tour Live spel bleek vorig jaar razend populair onder echte wielerfanaten. De gebruikerservaringen van spelers jaar zijn nu rechtstreeks verwerkt in het nieuwe spel. Zo kunnen dit jaar vriendencompetities worden gestart en is op Facebook de ranking te zien van alle vrienden. Ook is er dit jaar gekozen voor een unieke prijs voor de beste vriendencompetitie. De competitie met de best scorende vrienden wint een unieke baanclinic van Leontien Zijlaard- van Moorsel tijdens de wielerzesdaagse. 

De Eneco Tour wordt gehouden van 11 t/m 18 augustus 2013 en gaat door Nederland en België. 

Doe mee met het Eneco Tour Live Spel >>Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl