Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Het bevalt Ariesen bij Trias-Mooi Jong

Woensdag 15 mei 2019

Elite men - Johim Ariesen behoorde jarenlang tot de top van het continentale circuit. De renner uit Rhenen schurkte tegen het profpeloton aan, maar rijdt dit jaar op clubniveau bij Trias-Mooi Jong. En dat bevalt hem goed zegt hij op de site van de KNWU Competities.

‘’Ik heb een mooie carrière gehad bij de conti ’s. Ik heb twee keer een etappekoers in China mogen meemaken. Dat waren gewoon hoogtepunten in mijn wielercarrière, ook als mens. Nee, voor mij geen avontuur in China zoals mijn broer Tim. Ik voel me happy bij Trias en het gaat tot nog toe erg goed’’, zegt Johim Ariesen desgevraagd.

‘’Ik heb met mijn vrouw een zoontje van ruim zeven maanden, heb een superleuke baan en daarnaast kan ik ook nog op een dusdanig goed niveau blijven fietsen. En dat fietsen vind ik nog steeds heel erg leuk. Ik heb gelukkig een club gevonden met ambitieuze mensen (teammanager Hans de Jong en ploegleider Marco Riemen, DR). Ik train nu zes a zeven uur per week, heb gecrost, doe alleen nog leuke dingen. Dus geen intervaltrainingen of duurtrainingen meer. We rijden bij Trias met wildcards een mooi programma. We hadden in De Ster van Zwolle met drie man bij de eerste acht een super mooie dag. Raymond Kreder en André Looij stonden met een tweede en derde plaats op het podium. Ik ging te vroeg aan, had de sprintsnelheid om tegen het podium aan te zitten, maar bleef steken op de achtste plaats.’’ (Dan Rolandus)

Lees hier over zijn verwachtingen in de Zuid Hollandse Eilanden TourEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl