Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jumbo-Visma heeft talentenploeg rond

Dinsdag 20 augustus 2019

Elite men - Op het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel hebben dertien talentvolle wielrenners hun handtekening gezet onder een contract met de opleidingsploeg van Team Jumbo-Visma.

Development Team Jumbo-Visma, onderdeel van Team Jumbo-Visma Academy, zal bestaan uit dertien renners onder de 20 jaar die zowel uit Nederland als uit het buitenland afkomstig zijn.

De jeugdige groep bestaat uit wielrenners die in enkele gevallen de weg combineren met het veld, de baan of het mountainbiken. Rick Pluimers, Axel van der Tuuk, Lars Boven, Owen Geleijn, Olav Kooij, Hidde van Veenendaal, Mick van Dijke, Tim van Dijke en Gijs Leemreize zijn de Nederlanders in de ploeg. Archie Ryan (Ierland) en Finn Fisher-Black (Nieuw-Zeeland) vormen met Michel Hessmann en Maurice Ballerstedt (beiden Duitsland) de buitenlandse inbreng.

Robert Wagner wordt één van de ploegleiders. De Duitser is een oude bekende van Team Jumbo-Visma. Tot dit seizoen was hij als renner actief bij de Nederlandse profploeg. Wie naast Wagner de tweede ploegleider wordt van Development Team Jumbo-Visma wordt binnenkort bekend.”

Foto: © Sportfoto Lars BovenEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl