Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lammertink naar Wanty-Groupe Gobert

Dinsdag 24 september 2019

Elite men - Maurits Lammertink rijdt vanaf komend jaar voor Wanty-Groupe Gobert. De renner van Roompot tekende voor twee seizoenen.

De 29-jarige renner, die tussen zijn woonplaats in Overijssel en zijn verblijfplaats in Torrevieja, Spanje, pendelt, heeft onder andere ritten in de Ronde van België en de Tour du Limousin op zijn palmares staan. Drie jaar geleden won hij het eindklassement van de Ronde van Luxemburg, een prestatie die hij dit jaar benaderde door de tweede podiumplaats te bezetten dankzij in 2e plaats in de koninginnenrit.

Maurits Lammertink: "Ik ben zeer blij om vanaf volgend jaar voor Wanty-Gobert te koersen. Tijdens mijn tijd bij Roompot en Katusha - Alpecin behield ik goede contacten met Hilaire Van der Schueren. Naast hem, zal ik nog meer bekende gezichten van renners en staffleden van bij Vacansoleil-DCM tegenkomen, wat altijd fijn is. Mijn ambitie is om voor topklasseringen te gaan in rittenwedstrijden zoals de rondes van België of van Luxemburg. Wanty-Gobert rijdt een mooi programma van World Tour wedstrijden, waar ik me eveneens wil laten zien. Het is zonde dat mijn huidige ploeg er waarschijnlijk mee stopt, maar ik kijk al uit naar dit nieuwe avontuur!" 

Foto: © Sportfoto

 

 

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl