Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

MTB Strandrace Hellevoetsluis op 1 maart

Woensdag 19 februari 2020

Elite men - De MTB Strandrace Boelies in Hellevoetsluis zal op zondag 1 maart vanaf 12..30 uur verreden worden. De vierde editie van de RegioBeachraces werd afgelopen zaterdag afgelast vanwege het NK Strandrace in Renesse dat vanwege de storm Dennis een dag naar voren was gehaald.

De organiserende broers John en Wouter Roos zijn blij dat zij de RegioBeachraces toch nog met een laatste race in Hellevoetsluis kunnen afsluiten. ‘’We betreurden het dat het NK in Renesse een dag naar voren werd gehaald, maar we begrepen het wel. Het was in een straal van tien kilometer onmogelijk om twee strandraces te laten verrijden’’, verklaarde John Roos.

De vorige races in het Zuid-Hollandse Ouddorp werden bij de licentiehouders gewonnen door achtereenvolgens Johnny Hoogerland (Strandrace C-side), Jules de Cock (Strandrace ’t Gorsje) en Europees- en nationaal kampioen Ivar Slik (Strandrace ‘Bij Marc’). Dirk Verstrate won de eerste twee races bij de basisleden en Joost Geluk won de laatste. Het klassement bij de licentiehouders wordt aangevoerd door Bas Nieuwkoop (Invicta Watches) uit Sint Willebrord. Dirk Verstrate uit Middelburg gaat aan de leiding bij de basisleden.

De laatste Regiobeachrace zal plaats vinden voor strandtent Boelies, Haringvlietweg/Oever in Hellevoetsluis. Het parcours over een rondje van 4 kilometer langs de Noordzee nabij de Haringvlietsluizen zal de bikers voeren over een klein deel van de Strandrace van Rockanje. De start is om 12.30 uur. Meer info.Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl