Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Begrip bij Dumoulin en Van der Breggen

Woensdag 25 maart 2020

Nieuws - De Nederlandse sporters hebben zich massaal uitgelaten over het verplaatsen van de Olympische Spelen. Wat overheerst is het begrip voor de beslissing.

Tom Dumoulin zegt in een reactie van zijn team Jumbo-Visma: "Begrijpelijk dat de Spelen worden uitgesteld en in ieder geval fijn dat er in dit stadium al een knoop is doorgehakt. Dat geeft wel duidelijkheid. Heel jammer voor mij en voor vele andere sporters, maar ik neem aan en ik hoop dat van uitstel geen afstel komt en dat we ons mogen verheugen op de Spelen in het volgende jaar. Op dit moment zijn er ergere en belangrijkere dingen in de wereld dan sport."

Anna van der Breggen meldt: " Helemaal uit de lucht vallen, kwam het niet, voor niemand denk ik. Hoe kunnen we dit sportevenement laten doorgaan, terwijl de wereld strijdt tegen een virus, mensen hun inkomen verliezen en anderen moeten vrezen voor het leven van een familielid? Aan de andere kant weet ik ook – na enkele bezoeken aan Japan – hoe belangrijk dit evenement voor hen is.”

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl