Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

CCC vermindert bijdrage wielersponsoring

Zaterdag 04 april 2020

Nieuws - Schoenenfirma CCC heeft als gevolg van de door de coronacrisis veroorzaakte economische malaise de sportsponsoring verminderd.

Dat valt af te lezen uit een reactie van de mannenformatie CCC, waar forse financiele ingrepen plaats vonden in beloning van renners en het in dienst houden van personeel. Een groot deel is volgens de verklaring voorlopig ontslagen. "Om te zorgen dat we eventueel verder kunnen als er weer gekoerst gaat worden."

De vrouwenploeg laat weten: "Onze hoofdsponsor CCC is helaas hard geraakt door het coronavirus. We begrijpen dat onze achterban zich afvraagt of er gevolgen zijn voor CCC-Liv. Als we daar op dit moment iets over zouden zeggen, zouden we speculeren. Dat willen we uiteraard niet. We wensen al onze sponsoren, fans en overige volgers heel veel sterkte toe in deze onwerkelijke, uitdagende tijden. Bovenal hopen we dat iedereen gezond blijft. Dát is het belangrijkste. In de tussentijd bereiden we ons zo goed mogelijk voor op de hervatting van de competitie. We willen ons oranje shirt dolgraag weer tonen, uiteraard alleen als dit verantwoord is voor de volksgezondheid. "

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl