Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Deen Vingegaard langer bij Jumbo-Visma

Zondag 03 mei 2020

Elite men - Team Jumbo-Visma heeft Jonas Vingegaard langer aan zich weten te binden. Het 23-jarige Deense talent blijft in elk geval tot en met 2022 koersen bij het team van manager Richard Plugge.

Vingegaard is in zijn nopjes met zijn contractverlenging. “Ik ben blij en gelukkig dat ik mijn contract bij Team Jumbo-Visma kan verlengen. Mijn verblijf bij het team bevalt tot nu toe heel erg goed. Ik heb me bovendien al goed kunnen ontwikkelen en hoop de komende tijd hogere doelen met het team te kunnen behalen. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van deze ploeg. Er is op dit moment geen team te noemen dat beter bij me past.”

De klimmer uit het Deense Glyngøre liet in 2019 meermaals van zich horen. Zijn grootste succes boekte hij in de Ronde van Polen, waar hij de koninginnenetappe wist te winnen. Die overwinning betekende zijn eerste zege in de WorldTour. Verder behaalde de twintiger vorig seizoen onder meer een tweede plaats in het klassement van de Ronde van Denemarken.

“Juist in deze moeilijke tijden vinden wij het belangrijk om het signaal af te geven dat we onze ploeg blijven ontwikkelen”, vertelt sportief directeur van Team Jumbo-Visma Merijn Zeeman. Hij verwacht dat Vingegaard zich de komende jaren nog verder gaat ontpoppen. “Jonas is een veelbelovend talent waar we hoge verwachtingen van hebben. We zijn blij dat we zijn contract hebben kunnen openbreken en verlengen tot en met 2022. Zo kunnen we samen verder bouwen aan een succesvolle carrière.”

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl