Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Amstel Gold Race 'alleen als het kan'

Dinsdag 05 mei 2020

Nieuws - Voor 10 oktober staat de Amstel Gold Race voor mannen en vrouwen op het programma. De organisatie houdt nog wel een slag om de arm.

"We zijn ontzettend blij met het bericht van de UCI dat er een datum voor de Amstel Gold Race is gevonden. Dat is een mooie bevestiging dat de Nederlandse klassieker in het rijtje met de grote ronden en monumenten thuishoort. Wij kunnen als organisatie nu met onze partners nieuwe plannen gaan maken voor het najaar. Natuurlijk houden we de ontwikkelingen in de gaten, alleen als de situatie het toelaat zal er gekoerst worden", aldus Leo van Vliet, koersdirecteur Amstel Gold Race.

Ook koersdirecteur van de Amstel Gold Race Ladies Edition, Leontien van Moorsel, is enthousiast over het besluit van de UCI. "Het is voor ons belangrijk dat ook de Amstel Gold Race Ladies Edition een plek zou krijgen in de agenda van de UCI, het is mooi dat zowel de heren- als dameskoers op dezelfde dag verreden kunnen worden."

Omdat de Amstel Gold Race op zaterdag plaatsvindt, staat de toerversie voor 15.000 wielerliefhebbers gepland op zondag 11 oktober. De organisatie komt binnenkort met meer informatie.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl