Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Poels voorziet goede samenwerking met Landa

Donderdag 04 juni 2020

Nieuws - Wout Poels voorziet bij Bahrain-Merida een goede samenwerking met mede-kopman Mikel Landa in de Tour de France. Ook omdat hun doelen verschillen, zegt hij in Cycling.be.

"Hij werd al eens derde in de Giro en vierde in de Tour en de Giro. Dat zijn resultaten die ik niet kan voorleggen. Hij weet op dit moment beter dan ik hoe je hoog kan eindigen in een grote ronde. Maar kijk: ik pin me daar niet echt op vast. Ik ben kopman, hij is kopman, punt. Als het goed draait in de Tour dan ben je vertrokken en weet je nooit waar je precies zult eindigen. Hij mikt op een goed klassement, terwijl ik initieel eerder aan een ritzege denk. De rest zal zichzelf wel uitwijzen. Lukt een goed klassement ook? Des te beter" laat de Limburger optekenen in het Belgische tijdschrift dat ook in de betere Nederlandse kiosk te koop is.

Poels praat ook over de tegenslagen die hij in zijn loopbaan overwon, de beslissing om bij Bahrain-Merida te gaan koersen en niet bij INEOS te blijven, het verblijf in lock-down en de uitdagingen van een ronde voorbereiden in deze tijd.

Cycling.be biedt ook een interview met Oliver Naessen, besteedt aandacht aan de Everesting Challenge en test onder meer fietsen van Specialized en ISAAC. Klik op de banner links op de site voor meer info.

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl