Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Toerfietsers genereren 22.000 voor goed doel

Maandag 31 augustus 2020

Nieuws - De eerste editie van de Ronde van Frankrijk in Brabant met start en finish bij Maaspoort Sports & Events heeft ruim 22.000 opgeleverd voor Spieren voor Spieren.

Oud-hockeyster en directeur van Spieren voor Spieren Minke Booij nam de symbolische cheque samen met kindambassadeurs Matthijs en Eline van Spieren voor Spieren in ontvangst, waarna wethouder Huib van Olden van Gemeente 's-Hertogenbosch en Gedeputeerde van Vrije Tijd, Cultuur en Sport Wil van Pinxteren van Provincie Noord-Brabant gezamenlijk het startsein gaven voor de tocht.

Zo’n 400 toerfietsers namen deel aan de tocht door Brabant over ruim 80 kilometer, die uitgezet was via Strava in de contouren van Frankrijk. Daarbij werden onder meer de plaatsen Rosmalen, Berlicum, Schijndel, Boxtel, Haaren, Helvoirt, Vlijmen en 's-Hertogenbosch aangedaan. De deelnemers kregen onderweg de nodige regenbuien te verduren, maar desondanks waren de reacties na afloop erg positief.

Organisator René Koppert toonde zich na afloop enorm trots. "Samen met Spieren voor Spieren, Maaspoort Sport & Events en Brabant Cycling Network hebben we dit evenement in zeven weken opgezet. Dan is het geweldig om zoveel enthousiaste deelnemers aan de start te krijgen en zo’n enorm bedrag voor het goede doel te kunnen inzamelen. Dat geeft een enorm goed gevoel."

 

 Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl