Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

WPGA's Amsterdam Racing Academy mikt op beloften

Maandag 26 oktober 2020

Nieuws - WPGA (Wielerploeg Groot-Amsterdam) richt zich komend jaar met de Amsterdam U23 Racing Academy nog meer op de opleiding van beloften.

Onder leiding van René Kos en Arthur van Dam wordt dan ook een specifiek programma met nationale en internationale beloftenkoersen gereden, zoal de U23 Road Series in Nederland en België, en wedstrijden in deze categorie op de internationale kalender.

WPGA - een samenwerking tussen ASC Olympia, De Amstel en DTS - mikte al langer op de opleiding en had ook dit jaar een programma staan met veel beloftenwedstrijden in bijvoorbeeld Italië. Het blijft mogelijk om ook buiten de Amsterdam U23 Racing Academy aan WPGA verbonden te blijven, met een programma met bijvoorbeeld de club- en topcompetitie daarin.

Nieuwkomers voor 2021 zijn Bram Leerkes, Bas van Belle, Manuel Michielsen, Mathijs Loman, Wessel Mouris en Mathijs de Kok. Van de huidige ploeg blijven Jordan Habets, Wouter Zwaan, Quinten Veling, Daan Hoeks, Ian Spenkelink, Joris Kroon, Jochem Kerckhaert, Vincent Hoppezak, Luuk van Gestel, Jelte Krijnsen en Niek Voogt.

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl