Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Teams tonen hun nieuwe shirts

Vrijdag 01 januari 2021

Nieuws - Het is 1 januari en dat betekent dat teams hun nieuwe shirts - met soms nieuwe partners - tonen aan de fans.

Jumbo-Visma onderging geen grote wijzigingen in het tenue, geel en zwart blijft nadrukkelijk de boventoon voeren. Wel toont - naast Tom Dumoulin en Rick Pluimers - nieuwkomer Jip van den Bos haar nieuwe shirtje. Zij komt over van Boels-Dolmans.

Die ploeg toonde ook een nieuw shirt met de nieuwe hoofdsponsor daarop. SD Worx is de nieuwe naam van de ploeg van Anna van der Breggen, Chantal van den Broek-Blaak en Jolien D'Hoore. En ook nieuwkomer Demi Vollering (rechts) toont haar nieuwe tricot.

Ook BEAT Cycling, bekend van de continentale wegploeg en van de baanformatie, stak zich in het nieuw. "We hebben gekeken naar de trends in de wielerwereld. Waar tot een paar jaar terug de strepen en lijnen erg populair waren, was dat afgelopen jaar meer de gradient-style. In het komende jaar zal de trend meer zijn richting gewaagde patronen. Daar hebben wij ons nieuwe shirt op gebaseerd, waarbij we natuurlijk rekening gehouden hebben met onze clubkleuren" zegt Geert Broekhuizen namens de ploeg.Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl