Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bestronics hoofdsponsor Acht van Bladel

Zaterdag 02 januari 2021

National - Bestronics bv wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Acht van Bladel, de driedaagse internationale wielerwedstrijd voor junioren, die komend jaar op de UCI-kalender staat en waarvoor zich al tal prominente ploegen hebben aangemeld. Bestronics verbindt zich voor een periode van drie jaar aan de Acht. 

Het productie- en assemblagebedrijf uit Veldhoven, geleid door de Bladelse broers Anton en Hans van Limpt, neemt in goed overleg het hoofdsponsorschap over van HAPERT aanhangwagens, dat na zes jaar een stapje terug doet en de sponsoring van het puntenklassement op zich neemt. 

Bestronics breidt met de sponsoring van de Acht van Bladel en ook de overige evenementen die door de Stichting Wielerevenementen Het Snelle Wiel worden georganiseerd, zijn steun aan de wielersport uit. Het bedrijf is al een aantal jaren sponsor van wielerclub Het Snelle Wiel. 

De Stichting is erg blij met de steun van Bestronics. Voorzitter Hans Dorscheidt: ‘Tijdens ons jaarlijkse bezoek aan de sponsors rond Kerst maakte Anton van Limpt duidelijk dat hij graag wil gaan voor het hoofdsponsorschap. We hebben geen moment getwijfeld. De directie van HAPERT had ons een tijdje terug al laten weten dat het bedrijf bereid was een stapje terug te doen bij nieuwe gegadigden."

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl