Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Volta Limburg Classic wil naar juli

Donderdag 11 februari 2021

Elite men - De organisatie heeft besloten het volledige Volta Limburg Classic weekend te verplaatsen naar zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021.

Oorspronkelijk stonden op zaterdag 3 april de Volta Limburg Classic voor zowel mannen en vrouwen op de planning. 

Voorzitter Jean Demollin: “Hoewel er ook positieve ontwikkelingen zijn en bepaalde wielerwedstrijden onder de categorie topsport geschaard kunnen worden, kunnen wij de organisatie niet doorzetten zoals we dat graag zouden willen. Enerzijds is het risico voor de onderliggende stichting te groot. Anderzijds is het doorvoeren van alle benodigde maatregelen, zoals het weren van publiek en het afschermen van bijvoorbeeld de teambussen in  Eijsden niet haalbaar voor onze organisatie. In goed overleg met onze hoofdsponsor Volta Limburg, de subsidiënten en de vergunningverlenende instanties is dan ook besloten af te zien van het wielerweekend in het eerste weekend van april.”

Vorig jaar werd de Volta Limburg Classic ook al geannuleerd door de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en de genomen maatregelen van de overheid. In tegenstelling tot 2020 gaat de organisatie in 2021 wel voor een nieuwe datum. 

Foto;© Sportfoto

 

 

 Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl