Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Veneberg vanaf morgen enige directeur KNWU

Dinsdag 30 november 2021

Nieuws - Per 1 december treedt Margo de Vries terug als directeur van de KNWU. Recentelijk heeft zij het Hoofdbestuur laten weten dat het na bijna tien jaar bij de KNWU tijd is om nieuwe en volgende stappen te zetten buiten de sportbond. Daarmee is Thorwald Veneberg vanaf morgen de enige KNWU-directeur.

Naar aanleiding van het vertrek van De Vries heeft het Hoofdbestuur gevraagd of zij de komende maanden nog twee opdrachten voor de KNWU wil vervullen, namelijk het opleveren van de Strategie 2028 en het nieuwe governance-model. In dit model worden ook de conclusies van de werkgroep structuur verwerkt. De Vries is daarmee per 1 december van haar operationele taken als Directeur vrijgesteld om zich hier op te focussen. 

"We gaan Margo enorm missen, maar vinden het een heel prettige gedachte dat zij twee projecten die van cruciaal belang zijn voor de toekomst van de KNWU op zich gaat nemen voordat ze definitief vertrekt. We mogen gelukkig dus nog even van haar professionaliteit en aanwezigheid genieten", laat voorzitter Wouter Bos namens het Hoofdbestuur weten.

Met het vertrek van De Vries komt de dagelijkse leiding van de organisatie volledig bij Thorwald Veneberg te liggen. "Ik ga Margo erg missen maar ben blij dat ik op een sterk Management Team kan rekenen om ook de komende maanden er voor te zorgen dat het Uniebureau de goede dingen doet, in het belang van de leden, verenigingen en de KNWU."

 


Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl