Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wielerlegendes Zoetemelk en Lubberding naar Sittard

Maandag 21 maart 2022

Nieuws - Joop Zoetemelk en Henk Lubberding, grootheden uit de wielerwereld, op woensdag 6 april naar Sittard. 

Evert ten Napel zal Tour-winnaar 1980 Joop Zoetemelk en Henk Lubberding live op het podium van Toon Hermans Theater interviewen. Tijdens de voorstelling De Wielrenners vertellen de heren openhartig over hun carrières en grote successen. Ook het publiek krijgt de kans vragen te stellen. De voorstelling De Wielrenners zal slechts in twee theaters in Nederland te zien zijn, waaronder het Toon Hermans Theater in Sittard. Tijdens de voorstelling zal het publiek getrakteerd worden op nooit eerder vertelde anekdotes en heeft het publiek de mogelijkheid om vragen te stellen.

Watersley Sports & Talentpark

Voorafgaand aan de voorstelling organiseert het Toon Hermans Theater in samenwerking met Watersley Sports & Talentpark een totale wieler experience. Watersley Sport & Talentpark is inmiddels uitgegroeid tot een internationale autoriteit in de wielrensport en zal tijdens deze experience toelichting geven over de toekomst van de wielrensport en haar talenten.

Rien van Horik treedt op als gespreksleider. Tijdens deze experience zal het Toon Hermans Theater helemaal worden aangekleed in het teken van de wielersport, denk aan oude koerstricots, een koerswagen, lezingen en meer. De bezoekers kunnen hier de nieuwste trends in de wielrensport ontdekken en worden tijdens dit voorprogramma ook voorzien van verschillende hapjes en drankjes, deze natuurlijk ook geïnspireerd op de wielersport. Meer informatie over de voorstelling of het kopen van tickets is mogelijk via www.toonhermanstheater.nl.

Foto: © Sportfoto

 

 Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl