Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KNWU-selectie voor Orlen GP

Dinsdag 23 mei 2023

Nieuws - Van 24 tot en met 28 mei is bondscoach Adriaan Helmantel met een KNWU-selectie actief in de Nations Cup-wedstrijd voor beloften de Orlen Nations Cup Grand Prix.

Jesse Kramer, Owen Geleijn, Wessel Mouris, Niek Voogt, Wouter Toussaint en Jardi van der Lee vertegenwoordigen ons land.

De bondscoach kijkt er naar uit. “Voorheen was dit een tweedaagse in Polen waarin we al met Olav Kooij en Marijn van den Berg de eindzege wisten te behalen, ook met dank aan een sterk teamoptreden in de ploegentijdrit. Dit keer is het een vijfdaagse die niet alleen in Polen, maar ook in Slowakije en Hongarije wordt verreden. Er zit geen tijdrit in dit keer. Wel heeft de organisatie gezorgd voor een gevarieerd parcours. Er zijn twee min of meer vlakke ritten voorzien, waarin de sprinters kansen hebben. Er is een overgangsetappe, maar er zijn ook twee etappes met een aankomst bergop, waarin zes tot tien kilometer geklommen moet worden richting de finish. We gaan er in met een open vizier. We zullen per dag kansen proberen te creëren en daarbij met een aantal renners ook zeker naar het klassement kijken.''

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl