Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Exact presenting partner EK Wielrennen Drenthe

Dinsdag 29 augustus 2023

Nieuws - De Europese Kampioenschappen Wielrennen 2023 op de weg in de provincie Drenthe zijn powered by Exact. De ontwikkelaar van bedrijfssoftware voor mkb’ers is presenting partner van het Europese evenement waarin wordt gestreden om diverse titels en wordt bekeken door tientallen miljoenen wielerfans van over de hele wereld. Onder meer titelverdedigster Lorena Wiebes staat aan de start. Ook Wout van Aert wordt verwacht in Drenthe. 

Het sponsorship staat voor verbinding in de breedste zin van het woord en is voor Exact een unieke kans het merk kracht bij te zetten en de naamsbekendheid te vergroten. ‘’Wielrennen is passie. Een sport die gepaard gaat met gedrevenheid, doorzettingsvermogen, individuele krachtmetingen en teamspirit”, vertelt Paul Ramakers, Chief Executive Officer bij Exact. “Bovendien een sport waarin de mens centraal staat en zich constant ontwikkelt dankzij technologie en data. Kenmerken die perfect passen bij Exact en de 675.000 ondernemers die wij dagelijks met onze bedrijfssoftware ondersteunen om in de juiste versnelling te schakelen. Daarmee is het EK wielrennen de uitgelezen kans om het merk Exact kracht bij te zetten en onze naamsbekendheid te vergroten.”

Thijs Rondhuis, met Courage Events uitvoerend organisator van EK Wielrennen 2023, is blij in Exact een presenting partner gevonden te hebben: “We zijn enorm trots op de samenwerking met Exact die de organisatie van dit EK mede mogelijk maakt. Een Europees Kampioenschap is een event dat net als de sport zelf staat voor verbinding: tussen jong en oud, amateurs en professionals, tussen sporters en supporters, tussen Nederland en de rest van Europa en ons imago als fietsland onderstreept. Organisatie en Exact gaan voor een wielerfeest in Drenthe, waar nog lang over gesproken wordt.’’

Het EK Wielrennen op de weg vindt van 20 tot en met 24 september plaats in Drenthe. Alle tijdritonderdelen worden in Emmen verreden, de finales van de wegwedstrijden op de Col du VAM. In totaal doen de deelnemers een omvangrijk deel van Drenthe aan ook dankzij de starts vanuit Assen, Hoogeveen en Meppel.

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl