Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van 't Geloof naar Hess Cycling Team

Vrijdag 03 november 2023

Women - Marjolein van ’t Geloof komt in 2024 uit voor het Hess Cycling Team. De 27-jarige wielrenster heeft een contract voor een jaar getekend bij de UCI continentale ploeg die komend seizoen op een Britse licentie hoopt te rijden.

In haar nieuwe ploeg krijgt Van ’t Geloof meer kansen om zelf voor goede resultaten te racen en zal haar ervaring worden ingezet om de ambitieuze plannen van het team te verwezenlijken. “Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging en kan niet wachten om de rest van het team te ontmoeten.”

BESTEL DE WIELERSCHEURKALENDER 

Het Hess Cycling Team is pas in het voorjaar van 2023 gestart, maar heeft een duidelijk beeld voor de toekomst. Het plan is om de komende jaren deel te nemen aan de Tour de France Femmes en uit te groeien tot het eerste Britse Women’s World Tour-team, zo maakten ze bekend. “Uit de gesprekken die ik met Pirmin Lang van het team heb gehad, heb ik een heel goed gevoel gekregen”, zegt Van ’t Geloof. “Ik heb het idee om samen een team te laten groeien altijd leuk gevonden en kijk ernaar uit om daar volgend seizoen een rol in te spelen. Daarnaast heb ik zelf ambities en wil ik laten zien wat ik kan. Ik denk dat het raceprogramma dat het Hess Cycling Team wil gaan doen daar perfect bij aansluit.”

Foto: © SportfotoEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl