Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Hanzerenners tekent voor voorprogramma Ster

Maandag 12 februari 2024

Nieuws - Zaterdag 2 maart 2024 staat de ‘Salverda Bouw Ster van Zwolle’ weer op het wielerprogramma. Ook het eliteteam van de Hanzerenners zal aan de start staan. Voorafgaand aan de ‘Ster’ zal de Zwolse wielervereniging Hanzerenners in samenwerking met de KNWU en Scania afwachtingswedstrijden organiseren voor de nieuwelingen en amateurs.

Deze wedstrijden vinden plaats op de binnenring van de Blaloweg, Westenholterallee en Hasselterweg. Het volledige parcours zal worden afgezet. Na afloop kunnen de nieuwelingen doorrijden naar het centrum voor de start van de ‘Ster van Zwolle’.

Met deze afwachtingswedstrijden verbinden we toppers, jeugd en breedtesport op één dag. De ‘Scania Ster Afwachtingswedstrijden’ zullen beginnen rond de klok van half elf voor nieuwelingen jongens en meisjes. Om half één starten de heren amateurs. Inschrijven kan via de site van de KNWU. We verwachten prachtige wedstrijden.

Alle renners starten op 2 maart geneutraliseerd voor de deur van Scania. Vervolgens rijden ze ronden over de Westenholterallee, met daarin de Spoolderbrug, om daarna rechtsaf te slaan naar de Hasselterweg, waar de Voorsterbrug wacht. Dan is het nog één keer rechtsaf voor de laatste paar honderd meter naar de finish op de Blaloweg. Na de finish van de ‘Scania Ster Afwachtingswedstrijden’ zal de ‘Salverda Bouw Ster van Zwolle’ live worden uitgezonden op grote schermen aan de finish.

Als Hanzerenners zijn we er trots op dat we met deze samenwerking een nieuwe wedstrijd aan ons programma kunnen toevoegen. Samen met de ‘Van Wonen Omloop van Herxen’ en de ‘Jeugdronde’ voor de jongste renners kunnen we nu al onze leden een mooie en uitdagende wedstrijd bieden.Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl