Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team dsm-firmenich PostNL zet stap in duurzaamheid

Maandag 08 juli 2024

Nieuws - Team dsm-firmenich PostNL kondigt een belangrijke stap aan in de toewijding aan hun duurzaamheidsdoelstellingen. Met de steun en aanmoediging van  titelpartners dsm-firmenich en PostNL, en dankzij de steun van Volvo Car Nederland, kan de ploeg onthullen dat 90 procent van de volgwagens voor coaches volledig elektrisch zijn sinds begin 2024.

''Door de jaren heen heeft het team verschillende initiatieven genomen om de wereld groener te maken. Het team begrijpt dat het een voorrecht is om door de mooiste landschappen te koersen en werd mede daarom in 2010 trotse ambassadeur van Trees for All. Duurzaamheid is terug te vinden in al onze samenwerkingen: van de circulaire matrassen die we gebruiken tijdens de Grote Rondes, het voedsel dat we eten op en naast de fiets, tot het hybride werken met een internationaal team van renners en medewerkers over de hele wereld.''

''Met onder andere de overgang naar een elektrisch wagenpark zijn deze ontwikkelingen nog meer versneld sinds dsm-firmenich en PostNL titelpartners van het team zijn geworden. Als koplopers op het gebied van duurzaamheid zijn dsm-firmenich en PostNL vastbesloten om hun positieve impact op de wereld te blijven vergroten ten gunste van mens, klimaat en natuur'' laat de formatie van Iwan Spekenbrink weten.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl