Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bos en Brown samen in Zesdaagse Rotterdam

Woensdag 11 december 2013

Track - Theo Bos en Graeme Brown rijden samen de Zesdaagse van Rotterdam, die van 2 tot en met 7 februari op het programma staat. Beide renners van Team Belkin hebben een verleden op de baan. Bos als sprinter, Brown als duurrenner.

Op de weg is Brown al jaren de vaste sprintaantrekker van Bos. “Ik heb er super veel zin in”, aldus Bos. “Ik vind het heel gaaf om met Graeme een koppel te vormen. Hij is iemand met een flinke staat van dienst op de baan.” Ook Brown kijkt uit naar de korte terugkeer op de door hem zo geliefde piste. “Ik houd van de baan. Ik vind zesdaagses prachtig. Ik heb onlangs in Amsterdam gekeken en dat was erg gaaf. Ik heb in Europa nog niet eerder een zesdaagse gereden. Ahoy is een mooie plek voor een eerste keer.”

Ambitieus

Bos en Brown zijn beiden ambitieus. “Het is een prachtige uitdaging om het als Belkin-koppel op te nemen tegen een sterk deelnemersveld met onder meer Niki Terpstra/Iljo Keisse, Alex Rasmussen/Michael Mørkøv en Jens Mouris/Wim Stroetinga. Wij gaan voor het podium, maar willen eigenlijk gewoon meedoen voor de overwinning”, aldus Bos. “Theo en ik hebben allebei een groot verleden op de baan, maar we zullen het in Rotterdam lastig krijgen, want er rijden veel sterke renners rond”, is Brown op zijn hoede. Sowieso gaat de Zesdaagse van Rotterdam het duo wat opleveren voor het wegseizoen. “Dit gaat ons qua snelheid veel brengen”, stelt Bos.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl