Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Schaatsster Van Riessen in baanselectie

Donderdag 09 oktober 2014

Track - Laurine van Riessen maakt sinds woensdag ook deel uit van de nationale selectie baanwielrennen, zo maakt haar schaatsteam Activia bekend.. De schaatsster deed de afgelopen dagen mee aan een uitgebreide trainingsstage onder leiding van bondscoach René Wolff en dwong daarbij een plek af in de oranje-ploeg voor de teamsprint. Van Riessen fungeert daarbij als startster.

De Leidse schaatsster veroverde tijdens de Olympische Winterspelen van Vancouver olympisch brons op de 1000 meter. Dromen over ‘Rio 2016’ doet ze voorlopig nog niet. ,,Laten we eerst maar eens kijken hoe het gaat. De komende winter focus ik me nog volledig op het schaatsen en zal ik op de piste alleen in trainingen te zien zijn.’’

Hoe het traject de komende 2 jaar gaat lopen, weet ze nog niet. Daarvoor is het nieuws nog te vers. Op korte termijn zal bondscoach Wolff met haar coach Jac Orie om tafel gaan om te kijken hoe beide programma’s in elkaar gevlochten kunnen worden. ,,Maar ik heb er zeker zin in om ook in het baanwielrennen te kijken hoe ver ik kan komen’’, besluit Van Riessen in het bericht van Activia.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl