Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Meeus Race verder zonder Meeus en beloften

Vrijdag 05 december 2014

National - Na twintig edities voor beloften komt er in 2015 een einde aan de Meeus Race in en om Lierop voor deze categorie. Omdat hoofdsponsor Meeùs dit voorjaar bekend maakte de sponsoring niet te continueren is de organiserende vereniging TSC Solo op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdsponsor.

Met een potentiële nieuwe hoofdsponsor worden op dit moment gesprekken gevoerd. Het doorgaan van deze klassieker in 2015 is hiervan echter niet afhankelijk. Bij de KNWU is de datum zondag 22 maart   aangevraagd en toegekend. Toen de landelijke wielerbond geen uitsluitsel kon geven over de continuering van de Beloftencompetie heeft de organisatie gekozen voor een klassieker voor vrouwen. Het is de tweede wedstrijd uit de voormalige beloftencompetitie die afhaakt na de Kersenomloop van Mierlo.

Keuze voor vrouwen

Omdat TSC Solo ook als supportersclub fungeert voor de lokale wielrensters lag de keuze voor de categorie vrouwen voor de hand met Evy Kuijpers (ex-winnares van de Meeùs Race), Lana Verberne en Patricia Nuijens. ’s Morgens komen op de vierde zondag van maart ,evenals dit voorjaar, de nieuwelingen in actie. 



Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl