Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Blanco-baas: ‘Voor Tour duidelijkheid over sponsor’

Maandag 22 april 2013

Elite men - Blanco-directeur Richard Plugge is er van overtuigd dat zijn ploeg voor komend jaar een nieuwe sponsor vindt. ‘Voor de Tour de France is er duidelijkheid. Ik heb er het volste vertrouwen in dat wij doorgaan.’ Bronnen rond de ploeg zeggen dat de focus van de zoektocht verlegd is naar het buitenland.

Het goede gevoel van Plugge is gebaseerd op de contacten die hij momenteel heeft met potentiële geldschieters. “De contacten zijn goed, de gesprekken ook”, aldus Plugge na afloop van Luik-Bastenaken-Luik. “Vandaag kreeg ik tijdens de koers nog allemaal sms’jes toen Laurens ten Dam in de aanval reed. Daar zitten ook berichtjes tussen van mogelijke sponsoren.”

Hoop op Nederlandse sponsor klein?
Of de sms’jes in het Engels of in het Nederlands waren, wilde Plugge niet zeggen. Bronnen rond de ploeg zeggen dat de hoop op een nieuwe Nederlandse sponsor klein is. De focus van de zoektocht zou zijn verlegd naar het buitenland. Plugge ontkent dat. “Wij zoeken over de hele wereld, dat klopt. Maar volgens mij hoort Nederland daar ook nog bij.”



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl