Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Boels blijft Ardennenklassiekers oranje kleuren

Dinsdag 14 april 2015

Nieuws - De Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik blijven ook de komende twee jaren gesponsord door Boels Rental. Het vanuit het Nederlandse Sittard aangestuurde internationale verhuurbedrijf ondersteunt daarmee de twee WorldTour-wedstrijden voor mannen en de wereldbekerwedstrijd voor vrouwen Waalse Pijl.

Tijdens een persconferentie gaf organisator A.S.O. toelichting over het parcours van de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik die volgende week gereden worden en werd tevens de contractverlenging met hoofdsponsor Boels Rental ondertekend. Hiermee maken beide partijen de intenties waar die ze tijdens de start van hun samenwerking in 2013 hebben uitgesproken. Boels Rental en A.S.O. ontwikkelden in deze periode een hecht partnership waarbinnen men elkaar maximaal probeert te versterken en dat het bedrijf toelaat om zijn marketing-doelstellingen op internationaal vlak te realiseren. Vanuit de wederzijdse tevredenheid lag het besluit voor de hand om het nog lopende contract als belangrijkste commerciële partner van “Les Ardennaises” open te breken en te verlengen tot en met alvast 2017. De Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik vinden dit jaar plaats op respectievelijk woensdag 22 april en zondag 26 april.

Boels richt zich voor het overige vooral op vrouwenevenementen en is ook sponsor van de internationale topformatie voor vrouwen Boels-Dolmans. Eerder was men ook één van de geldschieters van het WK in Limburg (2012).



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl