Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Organizing Connection helpt WK Baan uit brand

Dinsdag 07 juli 2015

Track - Het Osse bedrijf The Organizing Connection is benaderd door de UCI (Internationale wielerbond) om te helpen bij het UCI Juniors Track World Championships in Astana, Kazachstan. De lokale organisatie heeft weinig ervaring met het organiseren van evenementen waardoor ze op zoek moesten naar een Event Director.

Via de UCI zijn zij bij The Organizing Connection terecht gekomen. Met nog maar anderhalve maand tot het evenement (19 t/m 23 augustus) is de nood hoog. De UCI en de organisatie ter plaatse hebben dringend behoefte aan een partij die snel en efficiënt inzicht heeft in alle aspecten van het evenement en vervolgens coördinatie kan voeren over de diverse medewerkers. In juli vliegen Eric Kersten (Directeur The Organizing Connection) en collega Niels Cannegieter naar Astana voor een site-visit. Tijdens dit bezoek wordt kennis gemaakt met de lokale organisatie en een inventarisatie opgesteld van de stand van zaken op dat moment. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld voor de daaropvolgende maand, dat direct in werking treedt. The Organizing Connection zal uiteindelijk in augustus twee weken in Astana aanwezig zijn om de boel op poten te zetten en de supervisie te houden tijdens het evenement zelf.

Trots

In 2013 is Eric Kersten, directeur The Organizing Connection, ook benaderd door de UCI om last minute een ‘WK-waardige organisatie’ neer te zetten in Louisville (USA), hier vond het eerste WK Veldrijden van Amerika plaats. “Dat wij nu opnieuw zijn benaderd door de UCI betekent dat zij erg tevreden zijn over wat wij de laatste jaren gepresteerd hebben. ”

Foto: © Eric Kersten



Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl