Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-Jumbo wil aanval kiezen in Brussel

Donderdag 03 september 2015

Elite men - Lotto-Jumbo kiest zaterdag in de Brussels Cycling Classic voor de aanval, zo voorspelt ploegleider Frans Maassen. De Limburger heeft in de Belgische hoofdstad zeven renners tot zijn beschikking.

Bovendien is de wedstrijd een voorbereiding voor een deel van de selectie. "Het is de laatste koers voordat we voor een langere tijd naar Canada en de VS afreizen”, zegt Jos van Emden. “Het is goed om nog een keer diep te gaan en als ik een kans zien benut ik hem. Na Quebec en Montreal blijven we in Amerika. De Brussels Cycling Classic is een ideale voorbereiding op die periode.” Stagiair Steven Lammertink stond in eerst instantie ook op het rooster maar koos ervoor om de koers links te laten liggen. De Europees tijdritkampioen Lammertink wil zich volledig focussen op het U-23 WK-tijdrijd in Richmond dat op 21 september wordt gehouden. Lammertink is vervangen door Brian Bulgac.

De ploeg ziet er als volgt uit: Brian Bulgac, Rick Flens, Tom Leezer, Paul Martens, Jos van Emden, Sep Vanmarcke en Robert Wagner



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl