Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-Jumbo mikt op proloog Franco Belge

Dinsdag 22 september 2015

Elite men - Lotto-Jumbo mikt volgende week op winst in de proloog en dus de eerste leiderstrui in het Circuit Franco-Belge. Met Martijn Keizer heeft de ploeg een ijzer in het vuur voor de openingstijdrit.

“De proloog is ons eerste doel”, erkent ploegleider Dekker. “De jongens zijn zeer gemotiveerd. Een aantal mannen heeft speciaal gevraagd om hier te starten, omdat ze denken hier een mooi resultaat te kunnen pakken. Ik denk ook zeker dat we renners hebben die dat kunnen. De insteek is om te beginnen met een sterke proloog. Dat is belangrijk voor het rijden van een goed klassement. De rest volgt daarna.” Martijn Keizer is een van de renners die dolgraag Franco Belge wilde rijden. Na zijn valpartij in de tijdrit van de Ronde van Spanje stroomt de Muntendammer over van motivatie. “Ik wil nog een keer profiteren van mijn Vuelta-vorm en alles wat er nog inzit uit mijn benen halen. Ik heb geprobeerd mijn ritme vast te houden door te blijven koersen en ik wil in Franco Belge gewoon meedoen voor de overwinning. Ik wil sowieso in de top vijf eindigen.”

De ploeg start met Tom Van Asbroeck , Rick Flens, Moreno Hofland, Martijn Keizer, Mike Teunissen, Maarten Wynants,  Twan Castelijns en Koen Bouwman. Dezelfde ploeg staat morgen aan het vertrek in de Omloop van het Houtland, alleen wordt dan de plek van Teunissen door Barry Markus opgenomen.

Foto: © Sportfoto Martijn Keizer


 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl