Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

25 deelnemende ploegen Olympia's Tour bekend

Dinsdag 08 december 2015

Nieuws - Met het contracteren van zeven continentale ploegen zijn alle deelnemende teams voor de 64e Olympia’s Tour bekend. Van 27 september tot en met 2 oktober gaan 25 ploegen van zes renners om de winst strijden.

Door de grote interesse heeft de organisatie besloten om met 25 in plaats van in eerste instantie 20 ploegen te rijden. Tien internationale landenteams, zeven continentale ploegen en acht Nederlandse clubploegen strijden om de winst in de beloftenwedstrijd. Met Cycling Team Jo Piels, Metec-TKH Continental Cyclingteam, Rabobank Development Team en SEG Racing Team rijden de vier Nederlandse opleidingsploegen. Baby Dump Cycling Team, Cyclingteam Join-S De Rijke en Parkhotel Valkenburg CT rijden met een gecombineerde ploeg. Dit omdat ze afzonderlijk niet over voldoende beloften beschikken. Met het Lotto-Soudal U23 Team en BMC Development Team zijn er ploegen vastgelegd die zijn gekoppeld aan een WorldTour-ploeg.

Andere ploegen

In een eerder stadium waren al tien landenteams bekend gemaakt: Australië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Groot Brittannië, Luxemburg, Noorwegen, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. De clubteams zijn: NWVG - Fiets voor een huis, Restore Cycling, Sensa - Kanjers voor Kanjers, TWC Het Snelle Wiel, WPGA, Wielervereniging De Jonge Renner, Wielervereniging Westland Wil Vooruit en Wielervereniging Willebrord Wil Vooruit.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl