Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Poel: 'Wil veel winnen en vooral het WK'

Maandag 04 september 2017

Offroad - In tegenstelling tot de voorbije twee seizoenen kon  Mathieu van der Poel deze zomer blessurevrij afwerken. “Het voelde best raar om gewoon te kunnen trainen”, vertelt hij op de ploegvoorstelling “Dat was ook mijn voornaamste doel, zonder blessures de zomer doorkomen.”

Met zeges in de Ronde van België, Boucles de la Mayenne en Dwars door het Hageland en enkele indrukwekkende prestaties op de mountainbike kan Van der Poel terugblikken op een uitstekende zomer. Van der Poel: “Door de goeie prestaties op de mountainbike hebben we de planning een beetje omgegooid. Door het drukke programma kreeg ik even een terugslag, maar erg was dat zeker niet. Daar word je sterker van en je leert jouw limieten pas kennen als je er op botst.”

 Van der Poel, vorig jaar goed voor 22 zeges, hoopt net als de voorbije jaren wekelijks mee te doen voor winst. “Ik wil een heel seizoen op een hoog niveau rijden en zoveel mogelijk wedstrijden winnen. En het is nog ver weg, maar uiteraard is het wereldkampioenschap in eigen land (Valkenburg) iets waar ik hard naar uitkijk”, aldus Van der Poel.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl