Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-juichteam wil Nederland laten juichen voor ploeg

Donderdag 30 juni 2016

Tour de France - Team LottoNL-Jumbo hoopt na de positieve reacties van wielerfans op de sterke prestaties van Steven Kruijswijk in de Giro opnieuw op massale support vanuit Nederland.

De gele formatie komt met negen renners aan de start in de 103e Tour de France die zaterdag van start gaat. Onder hen de Nederlanders Dylan Groenewegen, Bert-Jan Lindeman, Timo Roosen en klimmer Wilco Kelderman. Een speciaal Lotto juichteam support de renners vanaf de start in Mont Saint-Michel.

Gesigneerd wielershirt

Tijdens de 21 etappes door Frankrijk zal het Lotto juichteam, vanuit een gepimpte oldtimer VW bus, de renners aanmoedigen. Via de Lotto social media kanalen brengen de jonge wielerfans Stefanie Hofwegen, Dennis Hoogeveen en Frank van Kuilen met foto’s, video’s, verhalen en interviews met supporters langs de kant verslag uit van hun belevenissen in Frankrijk. Ook het Nederlandse publiek kan de renners van Team LottoNL-Jumbo toejuichen op www.samenjuichen.nl. Aanmoedigings-slogans kunnen online worden gepost en gedeeld en maken kans op prachtige prijzen waaronder dagelijks een gesigneerd Team LottoNL-Jumbo wielershirt. 

City Trip naar Parijs

Een jury kiest iedere dag de origineelste aanmoediging die de volgende dag live wordt getoond aan Team LottoNL-Jumbo. Onder alle deelnemers wordt de hoofdprijs, een city trip t.w.v. € 1.500 naar Parijs verloot.

Volg het Lotto juichteam op instagram: @Lotto_ballie en Facebook; @Lotto en twitter: @Lotto_NL.

 

 



Eerder...

Tour de France Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl