Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team Roompot komt met sponsoring op maat in regio

Vrijdag 08 juli 2016

Nieuws - Roompot–Oranje Peloton gaat in het nieuwe wielerseizoen aan de slag met een nieuwe vorm van sponsoring. 

De regionale binding met een talentvolle coureur uit eigen streek en de ondersteuning van deze renner bij de opstap naar een maatschappelijke carrière staan daarbij centraal.

De succesvolle samenwerking van het team met ZLM Verzekeringen stond aan de basis van het verder uitwerken van dit plan. “Een mooi voorbeeld van een bedrijf dat regionaal actief is en specifiek Zeeuwse en Brabantse renners wilde ondersteunen. Talenten als Tolhoek en Van Ginneken worden ingezet als ambassadeur en ZLM draait binnen onze organisatie mee als volwaardig partner. Inclusief exposure op het teamshirt, hospitality tijdens wedstrijden en onze gezamenlijke evenementen, zoals een kidsday die wij deze zomer samen organiseren. Een dergelijk partnership willen wij in elke provincie van ons land voor elkaar gaan krijgen."  

“Natuurlijk willen wij er in eerste instantie alles aan doen om talentvolle jongens de kans te geven een succesvolle wielrenner te worden. Maar wij moeten ook meedenken over de maatschappelijke mogelijkheden daarna”, zegt Michael Zijlaard over het plan. “Er zijn veel bedrijven die op de één of andere manier de sport willen ondersteunen en betrokken willen zijn bij Roompot – Oranje Peloton. Wij geven enthousiaste ondernemers hiermee een extra reden om partner te worden van dit unieke project. En tegelijkertijd werken wij samen aan de continuïteit van ons team”, is de teammanager enthousiast over de nieuwe mogelijkheden.

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl