Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

RTC Groenewoud maakt doorstart in 2018

Vrijdag 13 oktober 2017

Nieuws - Onder grote belangstelling is op 5 oktober wielervereniging R.&T.C. Groenewoud uit Nijmegen nieuw leven ingeblazen tijdens de officiële kick-off in het Dutch Bicycle Centre. De vereniging, die sinds 2011 slapende was, bestaat al 87 jaar, maar werd als het ware opnieuw opgericht.

Het nieuw gevormde bestuur presenteerde zijn plannen voor het komende jaar - voor zover dat vaststaat tenminste. Het is immers de bedoeling dat de leden zelf voor een groot deel (mede) invulling gaan geven aan het beleid van de herboren vereniging.

Die leden kunnen zich nu aanmelden via www.rtcgroenewoud.nl. Al tijdens de presentatie stroomden de eerste aanmeldingen binnen. De eerste 50 leden zijn inmiddels een feit. Leden betalen voor het eerste jaar lidmaatschap  €30, waarmee men ook direct KNWU-basislid is. R.&T.C. Groenewoud heeft zich namelijk weer aangesloten bij de KNWU, waardoor wedstrijdrenners vanaf 1 november hun licentie via R.&T.C. Groenewoud kunnen aanvragen en per 1 januari in ons tenue kunnen rijden.

 



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl