Kijk ook eens op

Volg onsFabio Jakobsen belofte van het jaar 2017

Maandag 04 december 2017

Nieuws - Fabio Jakobsen is belofte van het jaar 2017 geworden. De renner van SEG Racing  - volgend jaar uitkomend voor Quick-Step Floors - kreeg uit handen van Hennie Kuiper de Gerrie Knetemann Trofee.

De renner uit Heukelum werd afgelopen jaar voor het tweede jaar op rij Nederlands kampioen bij de beloften, won een rit in de Tour de l'Avenir en bracht wedstrijden als de Ster van Zwolle en de Ronde van Noord-Holland op zijn naam. De andere genomineerden waren baansprinter Harrie Lavreysen en veldrijder Joris NIeuwenhuis.

"Het is eigenlijk appels met peren vergelijken om een baanrenner, een veldrijder en een wegrenner te vergelijken, maar ik ben er heel blij mee. Het is een prijs die je krijgt op basis van de resultaten die je behaald hebt. Misschien dat het grote aantal zeges de doorslag heeft gegeven. Ik kijk al uit naar de komende maanden als ik mijn profdebuut maak, maar deze prijs is zeker heel mooi" aldus de renner die op het podium er nog wel even op wees dat zijn naam niet met een C werd geschreven zoals op zijn trofee stond. 

Foto: © Sportfoto

 


Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl