Kijk ook eens op

Volg onsParel van de Veluwe terug naar vertrouwd concept

Dinsdag 05 juni 2018

Clubcompetitie - Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek organiseer dit jaar de 33e editie van de Parel van de Veluwe.

De organisatie keert terug naar een vertrouwd concept. De klassieker is opnieuw voor mannen en vrouwen - na een mislukte poging een UCI-wedstrijd voor vrouwen op te zetten ging deze wedstrijd in het geheel niet door in 2017 - en vindt weer plaats op de eerste woensdag van juni.

De wedstrijden voor de vrouwen en Elite / Beloften mannen maken beiden deel uit van de nationale KNWU-clubcompetitie.

Voor zowel de vrouwen (111,1 km) als de elite/beloften mannen (168,5 km ) gaat hun wedstrijd dit jaar via een nieuwe route over de Noord-West Veluwe. 

De start van de vrouwen is om 10.30 uur. Start Elite / Beloften mannen 15.30 uur. 

Vanuit Harderwijk  - start : Bouw en Infra Park gaan zij achtervolgend via de gemeenten;  Ermelo, Nunspeet, Epe, Heerde, Hattem, Oldebroek, Elburg en nogmaals Nunspeet weer naar Harderwijk ( finish ). 

Bij terugkomst in Harderwijk finishen de vrouwen gelijk op de Alberdingk Thijmlaan. de verwachte aankomsttijd is 13.15 uur.

De Elite /Beloften mannen rijden nog vijf plaatselijke ronden, hun verwachte doorkomst tijden zijn 18.00 uur, 18.15 uur, 18.30 uur, 18.45 uur, 19.00 uur en de finish is voorzien om 19.15 uur.

Foto: © Sportfoto

 

 

Dit artikel is mogelijk gemaakt door:

Fietsen en KoffieEerder...

Clubcompetitie Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl