Kijk ook eens op

Volg onsDe Vries verdient stagecontract bij LottoNL-Jumbo

Woensdag 20 juni 2018

Nieuws - Hartthijs de Vries weet zich al verzekerd van het stagecontract voor LottoNL-Jumbo dat gaat naar de beste jongere in de topcompetitie.

Hij werd tweede in de tijdrit in Emmen en kan niet meer achterhaald worden. De klimtijdrit in Vaals is het meetpunt en de marge van meer dan honderd punten geeft hem zekerheid.

Dit jaar zou hij rijden bij Team Roompot, maar dat contract leverde hij in vanwege gezondheidsproblemen. "Ik heb daar nu weinig last meer van, dus het lijkt me zeker iets om bij LottoNL-Jumbo te gaan rijden. We gaan daar vast over in gesprek. Al richt ik me eerst op het NK Tijdrijden voor beloften van volgende week."

De renner uit Kollum voelt zich helemaal op zijn gemak bij Fila-NWVG waar hij onderdak vond na het niet doorgaan van het Roompot-avontuur. Daarvoor reed hij voor SEG Racing Academy. "Het is een ploeg waar ik me helemaal op mijn plek voel. Het wedstrijdschema past me ook prima. Het kan alleen wel zijn dat ik eventueel met de nationale ploeg een aantal koersen ga rijden in het najaar met het oog op een mogelijk WK."

Foto: © Sportfoto

 
 


Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl