Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

De Kempen verzekert toekomst door samenwerking

Vrijdag 09 november 2018

Nieuws - Voor het seizoen 2019 heeft wielervereniging TWC de Kempen voor de categorie U19, heren junioren, een samenwerkingsverband gesloten met TML Dommelstreek en het Rob Ruijgh Development Team. Voor de categorie Elite/Beloften is een samenwerking overeengekomen met WCL Bergklimmers.

Door deze overeenkomst kunnen de junioren niet alleen deelnemen aan Nederlandse een- of meerdaagse wedstrijden en klassiekers, maar ook aan Duitse, Belgische en Luxemburgse.

De elite/belofterenners krijgen dankzij de samenwerking met WCL Bergklimmers een stevig programma voorgeschoteld. Zo nemen zij deel aan de clubcompetitie en beschikken ze over drie wildcards voor de topcompetitie. Daarnaast zal uiteraard de Omloop van Valkenswaard in het programma worden opgenomen, kan er mogelijk een wildcard voor de Omloop der Kempen worden bemachtigd en wordt deelname aan Olympia’s Tour overwogen. De renner die zich komend seizoen weet te onderscheiden maakt bovendien kans op een stageplaats bij het Alecto Cycling Team.

Foto: TWC Tempo

 Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl