Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

BinckBank Tour: Rij je eigen teamtijdrit op het officiële parcours

Dinsdag 13 augustus 2019

Nieuws - Op zaterdag 17 augustus strijkt de BinckBank Tour neer in Den Haag voor de 6e etappe. Samen met 3 vrienden krijg jij de unieke kans om je eigen teamtijdrit te rijden op het officiële parcours waar later die dag de profs voor de tijdritzege gaat.Op een 8,35 kilometer lang parcours doorheen het centrum van Den Haag, volkomen afgesloten voor verkeer, kunnen jij en je 3 fietsvrienden jezelf meten met de andere recreatieve tijdritteams. Naast een sportieve uitdaging is het een geweldige dag in een prachtige wielerambiance. Na jullie rijden immers de profs uit de BinckBank Tour hun individuele tijdrit op identiek hetzelfde parcours. Als deelnemer aan de teamtijdrit beleef je dit vanop de eerste rij.

De BinckBank Tour in Den Haag, dat is …

een dag vol wielerplezier met om 11u de start van de BinckBank Tour Teamtijdrit voor recreanten en vanaf 13u35 de individuele tijdrit voor de profs. Als deelnemer aan de teamtijdrit mag je eveneens rekenen op enkele consumpties in het nabijgelegen supportersdorp, een Super 8-bidon en uiteraard een nauwkeurige tijdsregistratie. Je bent ook verzekerd (mits het dragen van een fietshelm) en wij voorzien na je rit de mogelijkheid tot een verfrissende douche.

Bijzijn is meemaken
Wacht niet te lang je op te geven samen met je fietsvrienden. Mis deze unieke belevenis niet, je kunt je tot 11 augustus inschrijven. Schrijf je in  via de volgende link en hopelijk zien wij jou op 17 augustus van het officiële startpodium starten! VIP Tourcafé

De BinckBank Teamtijdrit is uit te breiden met het VIP Tourcafe. Als VIP krijg je met je team exclusieve toegang tot de VIP zone met uitstekend zicht op de finish en podiumceremonie. Onder het genot van de open bar met warme en koude hapjes.   De BinckBank Tour, één van de grootste wielerwedstrijden van Nederland en België. Een evenement van formaat, met renners uit de internationale top. Dit jaar start de tour op maandag 12 augustus met een etappe van Beveren naar Hulst. Zondag 18 augustus finishen de deelnemers in het wielermekka Geraardsbergen. Bekijk alle etappes live via de NOS, VTM, Eurosport of kom kijken en beleef het van dichtbij! Een week lang voert de koers door prachtige omgevingen met de mooiste dorpjes, spannende etappes, een uitdagende tijdrit en een loodzware slotetappe.



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl