Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vlasman-koppel Stroetinga-Havik in Rotterdam

Vrijdag 25 oktober 2019

Track - Het koppel Havik-Stroetinga gaat van 2 tot en met 7 januari  op jacht naar revanche voor de misgelopen zege tijdens de editie van dit jaar.

Wedstrijdleider Michael Zijlaard is blij dat hij Wim Stroetinga, die in 2012 al eens won samen met nu mede-wedstrijdleider Peter Schep en Yoeri Havik, opnieuw heeft kunnen vastleggen voor de Wooning Zesdaagse. De relatie tussen beide renners, organisatie en sponsor Vlasman is zelfs zo goed dat het koppel voor twee jaar heeft getekend. "In een eerder stadium hebben we Niki Terpstra al voor meerdere jaren vastgelegd en dat wilden we met Wim en Yoeri ook graag doen”, legt Zijlaard uit.

"Het is een aanvallend koppel dat behoort tot de internationale top, koerst op het scherpst van de snede en altijd meedoet voor de zege.” In 2018 eindigden Yoeri Havik en Wim Stroetinga als tweede in Rotterdam en tijdens de afgelopen Wooning Zesdaagse werden ze de dupe van een tactisch steekspel op de slotdag, waardoor ze uiteindelijk met brons naar huis gingen.  

Eerder legde de organisatie van de Wooning Zesdaagse al Jasper de Buyst-Tosh van der Sande, Daniel Staniszweski-Wojciech Pszczolarsk, Sebastián Mora-Albert Torres en het Belgische koppel Kenny de Ketele-Robbe Ghys vast.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl