Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lorena Wiebes is talent van het jaar

Woensdag 20 november 2019

Nieuws - Lorena Wiebes is door de oud-leden verenigd in de Club 48 en de lezers van De Telegraaf uitgeroepen tot talent van het jaar. Zij ontving in Den Bosch de Gerrie Knetemann Trofee.

Wiebes werd dit jaar in het shirt van Parkhotel Valkenburg winnares van onder meer het Nederlands Kampioenschap, de Prudential Ride London en twee ritten in de Boels Ladies Tour. Ook won ze het jongerenklassement van de Women's WorldTour en de wegwedstrijd van de European Games.

Wiebes: "Ik kijk uit naar komend jaar. Ik heb genoten van dit jaar en ben mijn teamgenoten heel dankbaar voor de successen die ik gevierd heb. Ik vond het ook leuk om de prijs uitgereikt te krijgen door Gré Knetemann, die natuurlijk als verzorgster bij veel wedstrijden van het team aanwezig was. Komend jaar hoop ik een stap te zetten en ook in grote wedstrijden als de Amstel Gold Race en de Ronde van Vlaanderen voor de winst mee te gaan doen. Het is afwachten waar ik volgend jaar rijd. Ik heb een contract bij Parkhotel Valkenburg, maar mijn management kijkt naar andere opties. Ik hoop dat er snel duidelijkheid is. Eén ding staat vast: ik rijd de eerste maanden van het jaar in ieder geval in het rood-wit-blauw."

Foto: © SportfotoEerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl